Returnering og ombytning

Ønsker du at bytte en vare til en anden vare, skal du returnere dit køb, og afgive en ny ordre på vores webshop.

Returnerede ordrer tilbagebetales altid til det kort som er benyttet ved køb af ordren.

Hos New Zealand Boots er der  jfr. købeloven 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Dog kræves dokumentation for købet, hvilket sker ved at vedlægge den originale faktura/kvittering for købet i returpakken. Når du indenfor de 14 dage har underrettet New Zealand Boots via email til sales@newzealandboots.com - om at du returnerer en vare, har du i følge loven 14 dage til at returnere pakken. Vedlæg din faktura med ordrenummer ved returnering.

Returvarer skal sendes til: New Zealand Boots - Mesterlodden 3B - 2820 Gentofte

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved elektronisk tilbageførsel kan der gå op til 5 dage før overførslen er endeligt gennemført.

OBS! Vedlæg venligst en seddel med ordre nummer samt returårsag!

Returret af brugte varer: I følge EU's regler om internethandel er det muligt at returnere en brugt vare - der vil dog ikke kunne tilbagebetales det fulde beløb for en brugt vare, og returbeløbet vil vurderes ud fra den værdi den brugte vare har for New Zealand Boots.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Fragtomkostninger ved returnering refunderes ikke.

Bemærk at ved returnering skal pakken sendes med omdeling. Såfremt der ikke er benyttet forsendelse med omdeling vil pakken blive sendt retur til dig. Har du behov for et mobil tlf. nummer til din returlabel, så kontakt os venligst på sales@newzealandboots.com.

New Zealand Boots modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller som 'modtager betaler' porto.