Hjemmesko  20 varer

Underkategorier

Viser 1 - 20 af 20
Viser 1 - 20 af 20

Hjemmesko i lammeskind

Her finder du hyggelige og varme hjemmesko i lammeskind til hele familien. Alle vores hjemmesko er fremstillet i ægte New Zealandsk lammeskind og lammeuld, af højeste kvalitet, så hele familiens fødder kan holdes varme.

Med fór bestående af tæt og ekstra blød New Zealands lammeuld, er hjemmeskoene ikke blot varme at have på, de er samtidig yderst behagelige, blandt andet grundet den bløde uld. Dertil kommer at uld er yderst anvendelig som fór i sko og støvler, da uldens fibre virker både fugtabsorberende og fugttransporterende, hvilket medvirker at fødderne altid vil have en behagelig temperatur, selv hvis hjemmeskoene bæres i mere varme temperaturer - kort sagt kan hjemmeskoene uden problemer bæres året rundt, da ulden vil sikre at fødderne altid har det behageligt. Til støvlernes ydre er der anvendt blødt lammeskind. Lammeskind har en god slidstyrke, og er samtidig med til at holde fugt og kulde ude, hvilket, sammen med lammeulden, er med til at sikre, at hjemmeskoene er yderst komfortable at have på.

Vi kan tilbyde flere forskellige modeller til både mænd og kvinder, samt modeller til børn og babyer. Blandt vores forskellige hjemmesko i lammeskind til mænd og kvinder, finder du blandt andet lukkede hjemmesko, både som en bootsmodel med højt skaft og som en lukket slipper, med lavt skaft. Yderligere finder du også almindelige slippers, der er åbne bagtil - en kvindemodel med udvendig uldkant samt en herremodel uden.

Blandt vores hjemmesko til børn finder du en lavskaftet slippersmodel, samt en slippersmodel med nedfoldet skaft og dermed udvendig uldkant. De lukkede modeller til børn, er med til at sikre, at hjemmeskoene sidder godt og fast på fødderne.

Vores hjemmesko til babyer er en fin bootsmodel med smart velcrolukning på skaftet, som gør det let at tilpasse hjemmeskoene til din baby, således at skoene sidder godt og ikke falder af.

Sålerne på de forskellige modeller er lettere og blødere, end den gummisål, der anvendes på de forskellige udendørs støvler. Den lette og bløde sål er anvendt, for at gøre selve hjemmeskoene lettere og bløde at gå i, hvilket er at foretrække for en indendørssko, der skal være behagelig at have på i hjemmet. Her vil der heller ikke vil være samme slid på skoen, som ved udendørs brug, og derfor ikke samme behov for en slidstærk gummisål.

Alle modeller er i ren New Zealandsk lammeuld af den blødeste kvalitet, hvilket giver de varmeste og mest behagelige hjemmesko til hele familien.