Lammeskindsstøvler  37 varer

Underkategorier

Viser 1 - 37 af 37
Viser 1 - 37 af 37

Du kender dem sikkert fra gadebilledet og modemagasinerne, de rustikke lammeskindsstøvler, der oprindeligt blev skabt af surfere, så de kunne holde varmen, når de kom kolde op af vandet. Senere er de blevet videreudviklet, så nutidens støvler både er smukke og komfortable at have på. Et rent naturprodukt kvaliteten af skindet er vigtigt, og de fineste lammeskind kommer fra New Zealand. Her lever fårene ude i det omskiftelige og barske klima hele året, så de udvikler en særlig tæt og tyk uld. Uld er et fantastisk naturmateriale, og det er da også det, der gør, at du kan bruge støvlerne både i 10 graders frost og på en sommeraften. Er det koldt, holder ulden på varmen, og er det varmt, sørger de bløde og luftige uldfibre for at absorbere og borttransportere varme og fugtighed, så dine fødder holder en behagelig temperatur.


Og har du først prøvet et par lammeskindsstøvler, vil dine fødder nødig gå i andet. New Zealand Boots New Zealand Boots fremstiller de originale, håndlavede lammeskindsstøvler af New Zealandsk lammeskind.

Her finder du 5 forskellige længder, bl.a. en unik musketerstøvle, der går op til knæet og kan foldes ned. Farverne holder sig i naturnuancer som sand, cognac og brun samt grå og sort. Og så kan du både få en indendørs og en udendørs model. Den indendørs har en sål i hårdt skum, mens den udendørs er med gummisål og indeholder en løs indvendig sål, som du kan tage ud og vaske, hvis det bliver nødvendigt. Det bløde skind skal dog behandles med omtanke – støvlerne er ikke gode i øsregn eller på vandretur i skoven. Men sørger du for at imprægnere dem, kan de sagtens tåle sne og let regn.