Dame  32 varer

Viser 1 - 32 af 32
Viser 1 - 32 af 32

Bamsestøvler - Dame

Her finder du vores udvalg af New Zealand Boots også kaldet bamsestøvler.

New Zealand Boots er støvler fremstillet i ægte lammeskind, af højeste kvalitet. Det bløde lammeskind, der bliver anvendt til støvlerne, er blandt andet noget af det, der har været med til at give støvlerne kaldenavnet bamsestøvler, dor de er bløde og vamsede som en bamse. Lammeskindets yderside, der er anvendt til støvlernes inderside, er med til at holde fødderne varme, mens støvlernes ydre, bestående af lammeskindets bagside, har en utrolig høj slidstyrke og kan holde både kulde og fugt ude.

Med bamsestøvler fremstillet i lammeskind fra New Zealand, får du et par støvler, der er utroligt komfortable at have på og samtidig kan du være sikker på, at dine fødder vil kunne holde sig varme og tørre i al slags vejr. Bamsestøvlernes gode evne til at holde kulden ude og varmen inde, gør dem ideelle til vinterbrug, men de vil også kunne bæres i varmere vejr, da fibrene i den tætte New Zealandske lammeuld har en særligt god evne til at absorbere og transportere fugt, således at fødderne altid vil have en behagelig temperatur.

Støvlerne har en solid og slidstærk gummisål, som blandt andet er med til at forlænge støvlernes holdbarhed og sikre deres anvendelighed i al slags vejr.

De New Zealandske lammeskind, er således med til at give dig yderst komfortable støvler - støvler, der er komfortable at have på i al slags vejr, og som holder fødderne behageligt varme.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af modeller, både når det drejer sig om design og farve. Vi kan blandt andet tilbyde alt lige fra helt korte bamsestøvler, hvor skaftet blot dækker anklerne, til de helt lange bamsestøvler - såkaldte musketeer støvler, hvor støvlerne, når de er foldet ud, går helt op og dækker knæene. Udover de gængse bamsestøvler med forskellige skafthøjder, finder du også vores høje model, hvor den flade sål er skiftet ud med en kilehæl. Denne model er samtidig designet med flere detaljer, der giver den et flot og ekstra feminint udtryk.

Alle modellerne fås i flere forskellige farver og det vil således være muligt at finde de helt rette bamsestøvler, uanset smag.

Bamsestøvler er støvlerne du ikke kan undvære, hvis du ønsker at holde dine fødder varme og komfortable i vinterens rusk og kulde, og passer du godt på dine bamsestøvler, med den rette pleje, vil du have varme og komfortable støvler i mange år fremover.