Lammeskind holder dine fødder varme og tørre, og selv i varmere vejr er de stadig dejlige at have på.

New Zealand Boots er unikke og fremstillet af bløde naturmaterialer, der giver den højest tænkelige komfort. Dette betyder samtidig at de er følsomme overfor hårdhændet brug eller overbelastning. Det er derfor vigtigt, at New Zealand Boots bruges skånsomt og med omtanke. Undlad at bruge dem i mudrede eller meget våde omgivelser, eller til sport.

Behandl dine nye støvler med en vand- og smudsafvisende overfladebehandling for at gøre dem mest mulig modstandsdygtige. Vi foreslår denne: https://newzealandboots.dk/lammeskindsstoevler/244-woly-protector-3x3.html

Er dine støvler blevet snavsede bør de renses hos en fagperson. Ved mindre smuds eller sand kan man børste støvlen med en blød børste.

Er støvlen blevet meget våd bør den tørres grundigt (der kan forekomme skjolder på skindet, især de lyse farver, hvis støvlen har været meget våd). Tør dem således: form støvlen ved at stoppe køkkenrulle ned i støvlens fod og støvleskaftet. Lad den tørre langsomt - ikke i direkte sollys eller på et varmt sted. Det kan tage et par dage - skift evt. køkkenrulle undervejs.


Mest solgte

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort