Vi er glade for at du har valgt New Zealand Boots som dit nye fodtøj. Dine nye sko eller støvler er et helt naturligt 100% rent lammeskindsprodukt. Da lammeskind er et 100% naturprodukt, kan der forekomme forskel i farve, struktur og tykkelse af skindet, det er med til at skabe produktets smukke og unikke look.

Behandl dine nye støvler med en vand- og smudsafvisende overfladebehandling for at gøre dem mest mulig modstandsdygtige. Vi foreslår denne: https://newzealandboots.dk/lammeskindsstoevler/244-2go-24seven-protector-impraegneringsspray.html

Er dine støvler blevet snavsede bør de renses hos en fagperson. Ved mindre smuds eller sand kan man børste støvlen med en blød børste. Alternativt kan de aftørres med en hårdt opvredet klud.

Er støvlen blevet meget våd bør den tørres grundigt (der kan forekomme skjolder på skindet, især de lyse farver, hvis støvlen har været meget våd). Tør dem således: form støvlen ved at stoppe køkkenrulle ned i støvlens fod og støvleskaftet. Lad den tørre langsomt - ikke i direkte sollys eller på et varmt sted. Det kan tage et par dage - skift evt. køkkenrulle undervejs.

Vi gør opmærksom på at skindet ikke tåler direkte sollys over en længere periode, der kan forekomme falmet farve i skindet. Undlad derfor at stille dem i direkte sollys i længere tid.

Ved brug af 100% rent lammeskindsfodtøj, vil indersålen, med tiden, blive slidt. Der opstår en naturlig slitage på skindet der hvor foden træder mest, dette betragtes ikke som en reklamation, men almindelig slitage. Af samme årsag er det derfor muligt at udskifte indersålerne i vores lammeskindsstøvler, på den led holder støvlerne i mange sæsoner.

Lammeskind holder dine fødder varme og tørre, og selv i varmere vejr er de stadig dejlige at have på.

New Zealand Boots er unikke og fremstillet af bløde naturmaterialer, der giver den højest tænkelige komfort. Dette betyder samtidig at de er følsomme overfor hårdhændet brug eller overbelastning. Det er derfor vigtigt, at New Zealand Boots bruges skånsomt og med omtanke. Undlad at bruge dem i mudrede eller meget våde omgivelser, eller til sport.