Ultra short  6 varer

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6

New Zealand Boots ultrashort udgaven er den støvle med det korteste skaft i vores sortiment, støvlen kan derfor en hel masse. Mange bruger den som en hjemmesko da skaftet netop ikke er så højt, og den er nem lige at hoppe i. Mange bruger den ultra short model hvis de lige skal et hurtigt ærinde, afleverer børn i skole, eller afsted til træning. Så behøver man ikke strømper eller sokker, men kan blot hoppe barfodet i sine ultra bløde ultra short bamsestøvler.

Lammeskinds støvler med kort skaft er også perfekt til de lidt varmere dage, da støvlen ikke varmer op ad benet som støvlerne med længere skaft gør. Ultra short modellen er også perfekt hvis du har en bred læg og ikke bryder dig om at dine bamsestøvler sidder for meget til, eller ikke vil have at de 'kryber' ned og så sidder og rynker. I det hele taget er ultra short udgaven en af vores mest populære modeller. Sålen på New Zealand Boots bamsestøvler er i den bedste kvalitet, den er lavet af gummi og langt mere slidstærk end andre mærkers såler. Samtidig har gummisålen et mønster præget i, således at den er mere skridsikker. Du vil også kunne mærke forskel på comforten i New Zealand Boots støvler, da der er mere støtte støvlen pga. den gode sål, så du vil ikke opleve at du træder skævt og for slidt støvlen skæv.

Ultra short ægte lammeskinds bamsestøvler er den varme naturlige støvle som er uundværlig. Og man kan sjældent nøjes med et par, har man først prøvet vores lammeskinds støvler, så ender man ofte med at anskaffe sig 2-3 par til sin garderobe. Ingen basic garderobe uden et par eksklusive lammeskinds bamsestøvler fra New Zealand Boots.