New Zealand producerer noget af det fineste lammeskind I verden. De smukke øers til tider barske klima gør, at fårene udvikler deres tætte, tykke uld.

New Zealand Boots lammeskindsstøvler - også kaldet bamsestøvler - er gedigent kvalitetshåndværk, og tilbydes I mange farver og varianter.

Lammeskind holder dine fødder dejligt varme, selv i streng kulde, og de bløde, luftige uldfibre transporterer og absorberer fugtighed, så selv i varmere vejr holder fødderne en behagelig temperatur.

Oprindeligt var det surfere på de øde strande i New Zealand og Australien, der brugte denne type støvler. De var nemme at tage på når man kom op og var kold efter at have været I vandet. De første støvler var enkle og grove, og blev kaldt ugg-boots (fordi de var ”ugly”). I dag er støvlerne blevet videreudviklet i materialer og design, og er gået deres sejrsgang over hele verden som de trendy, utrolig komfortable modestøvler de er.

New Zealand Boots – brug dem når som helst og hvor som helst. Dine fødder vil elske dig for det.

Vi "opdagede" støvler og hjemmesko i lammeskind allerede da vi første gang besøgte New Zealand for ca. 20 år siden. I de første år hjembragte vi kun støvler og hjemmesko til familie og venner, men i 2002 besluttede vi at alle skulle have mulighed for få glæde af disse skønne produkter. Vi etablerede et tæt samarbejde med et fabrik på Sydøen og siden er det kun gået fremad. I 2005 "opfandt" vi Musketer støvlen, som lige siden har været vores mest populære model og som siden er kopieret af mange. I 2007 introducerede vi Tall modellen, da vi så et behov for en støvle i lammeskind i "rigtig" støvlelængde.

På trods af at lammeskind er et bi-produkt fra produktion af lammekød og på trods af at vores støvler produceres under ordentlige arbejdsforhold, så er toldsatsen for disse produkter hele 17% mod 2-8% for det meste andet fodtøj. Dette betyder f.eks. at af prisen på kr. 2.399,- for et par musketerstøvler så betales der ca. kr. 650,- til staten i told og moms.

                                                       


Mest solgte

Information

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort